DISCOVER THE BOARD GAME

Have fun. Know thyself. Find connection.

So much more than just a game!

DISCOVER THE BOARD GAME

Have fun. Know thyself. Find connection.

So much more than just a game!

EXPLORE YOUR EMOTIONS

YIN-YANG HARMONY

EMBODYING ARCHETYPES

HONORING YOUR HERITAGE

CONSCIOUS RELATIONSHIPS

SELF LEADERSHIP

THE INTEGRATION GAME

has the super power to bring you the answers you most need right now.

THE INTEGRATION GAME

has the super power to bring you the answers you most need right now.

Acceptance

Inner Power

Clear Vision

Joy of Life

An experience of self-awareness

Embark on this adventure of discovering your inner universe!

An experience of self-awareness

Embark on this adventure of discovering your inner universe!

WHO IS THE BOARD GAME FOR?

friends and family

educators, trainers, coaches and therapists

colleagues, teams, organizations

WHAT OTHER PLAYERS SAY

PATRICIA

11059463 10153953636036808 3960940321027372718 n

Integration Game e un joc viu, care te pune față în față cu tine, prin intermediul cartonașelor și prin interacțiunea cu celălalt sau ceilalți jucători. Alături de bucuria conexiunii, fiecare participare la joc mi-a adus conștientizări prețioase și oportunități de transformare. Mulțumesc creatorilor Integration Game pentru darurile oferite prin intermediul acestui minunat board game.

ALINA

83019211 10218243039160451 5994642947751018496 o

Vă mulțumim din suflet! Cuvintele sunt mult prea sărace pentru a descrie magia din această seară. Felicitări și tot respectul pentru minunăția asta de joc! Este un joc ce nu trebuie să lipsească din nici o casă, nici o companie, de la vreun team building…. și cu atât mai mult dintr-un cabinet de terapie. Nimic nu este întamplător!

MIRONA

56711203 2277219455666571 1974242555818147840 n

Doamne, a fost atat de frumos, să mergi fără așteptări, să cunoști pentru prima oară niște oameni, să ajungi să vezi atâtea schimbări în tine, să fii acolo cu toată atenția ta. Și cel mai important să asculți un copil vorbind despre iubire pură…A fost magie! Sunt atât de bucuroasă pentru toți cei care vor veni și la serile pe care le tineți în celelalte orase. E un dar pe care și-l face fiecare venind la o seară de joc. Mulțumim!!

VIO ELENA

021 scared

Pentru mine a fost exact ”acel ceva” de care aveam nevoie pentru a-mi creste starea de bine, dându-mi totodata si o binevenita porție de introspecție. Nu pot explica de ce am ales sa-l joc, dar ma bucur ca am facut-o si cu siguranță voi reveni.
Atmosfera din timpul jocului este super faina, iar la sfârșit, zâmbetul de pe fețele participanților spune multe. Integration game trebuie jucat pentru a fi inteles.

ADA

003 self confidence

Mă bucur din suflet că am descoperit acest joc. Întrebările de pe cartonașe ne-au făcut să ne deschidem, să ne exprimăm liber și să ne ascultam, mai mult decât am făcut-o vreodată. Simt bucurie, eliberare și recunoștință. E într-adevăr magic! Vă mulțumesc din suflet pentru spațiul creat cu acest joc.

OANA

027 psychologist

Recomand oricui să încerce o sesiune de joc. Doar așa vă puteți da seama cel mai bine cât e de fain. Când am jucat, pentru mine a fost wow atât să răspund la întrebări și la afirmații, cât și să particip la discuțiile din grupul de jucătoare. A fost foarte fain să am acest spațiu de reflecție împreună cu alte femei minunate și abia aștept să mai joc. 🙂

I want the game

WHAT DO I GET?

The questions and instructions stem from seven different areas of life, inviting you to speak, mime, write, draw and even move around, sometimes on your own and sometimes with the entire group. 

The game is based on cooperation, and develops emotional and social intelligence. It facilitates introspection and connection easily and pretty much instantly.

The 420 cards and two dice always create new combinations, guaranteeing you won’t be bored of playing it any time soon.

420 game cards

game canvas

2 game dice

9 game pawns

game manual

KEEP IN TOUCH
FOLLOWUS
DO YOU WANT TO PLAY A GAME?