Facilitator Daniela DORU

daniela doru 1

Daniela DORU

Meditation Teacher, Mindfulness Coach and Voice of Joy

Daniela și-a petrecut ultimii 20 de ani descoperind ce înseamnă dezvoltarea personală în toate ariile vieții sale. Această călătorie a început ca o proiecție către lumea exterioară, studiind și analizând modul în care oamenii reacționează și se comportă, până când și-a dat seama că acești stimuli externi îi oglindeau propria lume interioară.

Asumându-și multe roluri – mamă, soție, profesor, prietenă, soră, fiică – a ales să învețe cum să creeze armonie în viața ei, transformând conflictele în relații pline de iubire și bucurie, prin conectare autentică cu ceilalți.

Daniela învață cu inima pentru a-și cultiva mintea, și este pasionată de a crea contexte de siguranță emoțională, atât online cât și offline, pentru ca și cei care interacționează cu ea să poată cultiva descoperirea de sine și dezvoltarea personală.

În prezent lucrează cu părinți, profesori și adolescenți oferind cursuri și sesiuni individuale, creând contexte de dezvoltare personală prin Mindfulness, Comunicarea NonViolente, Educația Holistică, empatie și o acceptare profundă a fiecărui om exact așa cum este.

Limbi vorbite: română, engleză

ÎNSCRIE-TE ACUM