Facilitator Horațiu STĂNCULESCU

image

Horatiu STANCULESCU

Medic de reabilitare medicală

Horatiu este pasionat de leadership, vorbit în public, și sprijinirea celor din jur să își împlinească adevăratul lor potențial prin mentorare. Alte hobby-uri includ fotografia (amator), scrisul, privitul păsărilor, proiecte handmade, călătoriile, ciclismul și artele marțiale.

Este entuziasmat de dinamica masculin-feminin, și mai ales despre cele patru arhetipuri (Rege, Magician, Razboinic, Amant). Motivația sa este să lase o moștenire într-o lume mai bună. El crede că putem infăptui multe dacă muncim împreună. Pe parcursul carierei sale din Toastmasters, Horațiu și-a descoperit talentul în moderarea intâlnirilor și a fi o gazdă călduroasă.

Acest lucru l-a ajutat să creeze un mediu optimist în cadrul fiecărui joc Integration Game. Pe perioada pandemiei, a fost unul dintre pionierii care a ajutat a testa jocul prin mediul online.

Acestea au continuat mai apoi, cu formarea unei comunități mari. El mărturisește că a simțit magia acestui joc grozav și din acea zi dorește să o împartă pretudindeni!

Limbi vorbite: Română, Engleză.

ÎNSCRIE-TE ACUM