Facilitator Mihaela BĂCANU

Miha Portret 51 of 63

Mihaela BACANU

Life coach / Ambasadoare journaling

Sunt un spirit liber, mă bucur de viața mea din plin și îmi conturez în fiecare zi cea mai bună versiune a mea. Cred cu tărie că avem cu toții un potențial imens și că suntem capabili să facem lucruri incredibile atâta vreme cât ne dăm voie nouă înșine să fim extraordinari.

Mă împlinește să îi pot sprijini și ghida pe cei din jurul meu la atingerea celui mai înalt potențial al lor și a trăi o viață cu sens prin sesiuni coaching, training și prin crearea experiențelor personalizate de journaling.

Lucrurile care îmi aduc plăcere: alergarea, răsăriturile și apusurile, drumețiile și frumusețea naturii, boardgames, colorarea mandalelor, călătoriile, lectura și scrisul pe blogul meu.

În viața mea, caut să am conversații profunde și să creez relații autentice, de aceea apreciez și sunt recunoscătoare că pot găzdui și facilita aceste experiențe minunate de cunoaștere și integrare.

O poți contacta pe Mihaela pentru: coaching, training, journaling sau pur și simplu dacă vrei să pornești pe drumul de a scrie și nu știi de unde să începi.

Limbi vorbite: română, engleză, spaniolă

ÎNSCRIE-TE ACUM