Testimoniale

CE SPUN ALTI JUCATORI

PATRICIA

11059463 10153953636036808 3960940321027372718 n

Integration Game e un joc viu, care te pune față în față cu tine, prin intermediul cartonașelor și prin interacțiunea cu celălalt sau ceilalți jucători. Alături de bucuria conexiunii, fiecare participare la joc mi-a adus conștientizări prețioase și oportunități de transformare. Mulțumesc creatorilor Integration Game pentru darurile oferite prin intermediul acestui minunat board game.

ALINA

83019211 10218243039160451 5994642947751018496 o

Vă mulțumim din suflet! Cuvintele sunt mult prea sărace pentru a descrie magia din această seară. Felicitări și tot respectul pentru minunația asta de joc! Este un joc ce nu trebuie să lipsească din nici o casă, nici o companie, de la vreun team building…. și cu atât mai mult dintr-un cabinet de terapie. Nimic nu este întamplător!

MIRONA

56711203 2277219455666571 1974242555818147840 n

Doamne, a fost atât de frumos, să mergi fără așteptări, să cunoști pentru prima oara niște oameni, să ajungi să vezi atâtea schimbări în tine, să fii acolo cu toată atenția ta. Și cel mai impoartant să asculți un copil vorbind despre iubire pură…A fost magie! Sunt atât de bucuroasă pentru toți cei care vor veni și la serile pe care le tineți în celelalte orașe. E un dar pe care și-l face fiecare venind la o seară de joc. Mulțumim!!

LIVIU

52446297 10213366372026293 3888370567518093312 o

Integration Game nu poate fi considerat doar un joc … e o reflectare a situației tale de viață în orice moment! Îți schimbă starea de spirit instantaneu – într-un moment râzi în hohote, în altul reflectezi la relația ta cu părinții, apoi îmbrățișezi persoana de lângă tine, și apoi cine mai știe! Îl recomand din toată inima! Si clar, așteptați-vă să fiți surprinși! 🙂

LAVINIA

031 self confidence

Am jucat Integration Game prima oara cu prietenii mei, in format fizic si a fost dragoste la prima vedere. Am simtit puterea sa de a sustine un proces interior pe care il parcurgeam de ceva vreme si pe care inca il parcurg. Si iata ca, la cateva luni dupa jocul fizic, m-am alăturat si sesiunilor online, alaturi de oameni pe care i-am vazut pentru prima oara. A fost o provocare pentru mine sa fac acest pas, insa i-am simtit efectele vindecătoare si transformatoare inca de cand m-am înscris. A fost un pas aparent mic, dar enorm. Spatiul pe care voi l-ati creat, îndrumarea facilitatorilor, felul in care intenția mea inițială a fost similară cu cea a unei alte jucătoare si multe alte sincronicități fac parte din ceea ce m-a fascinat la joc. Multumesc pentru spatiul creat si pentru aceasta resursa valoroasa de dezvoltare personala si de transformare, despre care simt ca s-a nascut din intenții curate si mărețe. Aho! 🙂

VIO ELENA

021 scared

Pentru mine a fost exact ”acel ceva” de care aveam nevoie pentru a-mi creste starea de bine, dându-mi totodata si o binevenita porție de introspecție. Nu pot explica de ce am ales sa-l joc, dar ma bucur ca am facut-o si cu siguranță voi reveni.
Atmosfera din timpul jocului este super faina, iar la sfârșit, zâmbetul de pe fețele participanților spune multe. Integration game trebuie jucat pentru a fi inteles.

IULIA

039 stress management

Va multumesc mult pentru aceasta idee minunata .Felicitari pentru organizare ,mi-a placut foarte mult cum v-ati implicat si promovat .Asta as numi eu conectare si cum sa dam lumii ce avem mai bun in noi .Cum sa facem o lume mai buna? Asa cum ati facut voi ,daca fiecare dintre noi ne-am si pune ideile in practica cu constintiozitate si determinare cum ati facut voi am reusi sa schimbam multe .Vad foarte departe ideea voastra si se pot face multe de aici ,se pot veni si cu idei in invatamant ,poate un joc special pentru copii sau pe diferite profesii …Foarte placut impresionata si dupa prima sesiune de joc ,muuult mult mai bucuroasa .Felicitari inca odata!

ADA

003 self confidence

Mă bucur din suflet că am descoperit acest joc. Întrebările de pe cartonașe ne-au făcut să ne deschidem, să ne exprimăm liber și să ne ascultam, mai mult decât am făcut-o vreodată. Simt bucurie, eliberare și recunoștință. E într-adevăr magic! Vă mulțumesc din suflet pentru spațiul creat cu acest joc.

GRETA

031 self confidence

A fost asa de frumos sa joc Integration Game, parca am participat la un curs facut special pt mine. Minunat.
Abia astept sa-l.cumpar . E de nepretuit 😊🙏

OANA

027 psychologist

Recomand oricui să încerce o sesiune de joc. Doar așa vă puteți da seama cel mai bine cât e de fain. Când am jucat, pentru mine a fost wow atât să răspund la întrebări și la afirmații, cât și să particip la discuțiile din grupul de jucătoare. A fost foarte fain să am acest spațiu de reflecție împreună cu alte femei minunate și abia aștept să mai joc. 🙂

MADA

012 self love

Mi-a placut sa ma joc. As asemana cele 2 ore Integration Game cu o calatorie inspre tine, despre tine, in ritmul impus de tine.  A fost amuzant, dar profund in acelasi timp

MIHAELA

017 anxiety

Mi s-a parut foarte frumos jocul. Mi-a depasit asteptarile.

SPUNE-NE PĂREREA TA